Domů Zboží Od černé náramky

něžně růžové stříbro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9656074
Zobrazení: 157x
Vloženo: 20.6.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek něžně růžové stříbro z hladkého růženínu velikosti cca 6 mm je doplněn přívěskem ve tvaru kuličky velikosti 5 mm ze stříbra Ag 925/1000. Přívěsek je vyrobený z kvalitního stříbra, které vám zaručuje jeho dlouhou životnost.

Pro inspiraci nahlédněte na kombinace náramků v profilu!

stříbro

Cena za jeden náramek, dle popisu určený.

Korálky jsou navléknuty na elastomeru Beadalone, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce cca 18 cm, odpovídající zápěstí cca 17 cm, dle toho, jak moc chcete mít náramek volný nebo pevnější. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Učí trpělivosti při řešení problémů, dává sílu odpouštět. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Menu
--