Domů Zboží Od almabe

Něžné doteky (surový růženín)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10977897
Zobrazení: 194x
Vloženo: 24.10.2019
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z velkého plátku surového (přírodního) růženínu, perleti a říční perly. Kámen má krásnou růžovou barvu, vysoký lesk a měří 4*2,2*0,5 cm.
Celkově šperk měří 6,5 cm na výšku a 5 cm na šířku.
Šperk je leštěn, patinován  ošetřen antioxidantem.
Zavěšen je na černé kulaté kůži v délce 43 cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.
Růženín: Je symbolem lásky a  krásy. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře.

Perleť, perly, mušle: Všechny mušle a vodní hlemýždi, ať už sladkovodní nebo mořští, pokrývají svou pevnou ulitu vícevrstevnou, zcela hladkou vnitřní stěnou z uhličitanu vápenatého, takzvané perleti, která je často duhově nebo i jinak  zbarvená. Chrání tak své křehké tělo před poraněními o ostré hrany a rohy. 

Perleť obklopuje naši duši jemným pableskováním, které zaobluje rohy a hrany naší osobnosti a chrání nás před tvrdostí života a citovými újmami. Perleť nám tedy umožňuje poznat onen pocit bezpečí, na jehož podkladě se řeší konflikty a my si vyvíjíme větší sebevědomí a větší pravdivost. Ztrácíme svou plachost, otevíráme se životu a navazujeme kontakt s ostatními.
Menu
--