Domů Zboží Od černé náramky

něha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 10544643
Zobrazení: 31x
Vloženo: 5.5.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Na přání energetický náramek něha z růženínu, akvamarínu a bílého jadeitu (velikost cca 8 mm) je doplněn kovovým korálkem s malým přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící).                                               

Korálky jsou navléknuty na kvalitním elastomeru Beadalone tloušťky 0,8 mm, tedy návlek je extrémně pevný. Náramek je vhodný na zápěstí cca 16,5 cm.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Učí trpělivosti při řešení problémů, dává sílu odpouštět. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Akvamarín je kamenem vody, která s sebou přináší klid, ticho a očistu. Zklidňuje mysl, zmírňuje agresivitu, podráždění. Povzbuzuje k odvaze, protože zahání strach, obavy a stres. Pročišťuje myšlenky, podporuje k pocitu vnitřní svobody a zvyšuje schopnost intuice, pomáhá vnímat vnitřní hlas. Uvádí lidskou mysl do rovnováhy, napomáhá správně se světem kolem komunikovat. Zlepšuje sebevyjádření, schopnost vyjádřit city.

Skvělý kámen pro meditaci, pomáhá navodit hluboké vnitřní uvolnění. Akvamarín vytváří ochranný štít pro auru a uvádí do rovnováhy čakry. 

Jadeit je ochranný kámen. Přináší do života harmonii, přitahuje štěstí a přátelství. Uvádí duši do souladu s tělem. Dodává odvahu projevit, kým ve skutečnosti jsme. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, pomáhá při poznávání sebe sama. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Menu
--