Domů Zboží Od Husy

Návleky na nožky antracit

Cena není dostupná
za 1 pár
varianty (3)
Návleky na nožky antracit
600 Kč za 1 pár
vyprodané
Zahřejte si nožky v chladných dnech Ručně pletené návleky na nohy - nákotníky, nánožníky ;o ze silnější, ale úžasně jemné a měkké vlněné příze. Celé klubíčko ro
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Husy

Katalogové č.: 10354068
Zobrazení: 235x
Vloženo: 24.2.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, protože nakupujete v e-shopu a nemůžete si tak nabízené zboží fyzicky prohlédnout, mám na Vás velkou prosbu - pokud Vám nebude cokoliv vyhovovat, kontaktujte mě nejdříve vnitřní poštou. Ráda se s Vámi domluvím tak, abyste byli spokojeni. Hezké dny a děkuji, Petra

Zahřejte si nožky v chladných dnech ♥

Ručně pletené návleky na nohy - nákotníky, nánožníky ;o)) ze silnější, ale úžasně jemné a měkké vlněné příze. Celé klubíčko rozdělené na polovinu, z každé pak upletený jeden návlek - kolem dokola na kulaté jehlici, bezešvé.

Materiál: nová a nepáraná vlna norského výrobce DROPS, 65% alpaka, 28% polyamid, 7% vlna.  

Informace od výrobce:

Nová nádherná "vzdušná" příze je tvořená jemnou baby alpakou a příjemným hřejivým merinem. Konstrukce vlákna je výjimečná, založená na nejnovějších výrobních postupech a technologiích zpracování živočišných vláken: namísto spřádání jsou chloupky baby alpaky i merina vzduchem stlačovány do tubusu - vlákno je pak duté a lehoučké, s kruhovým průměrem, a výsledné úplety jsou o 30-35% lehčí než srovnatelné pleteniny vyrobené z přízí stejné síly spřádaných tradičním způsobem.

Příze DROPS Air je - jak už sám název napovídá - velmi vzdušná, jemná i při styku s holou pokožkou - sáhněte po ní, chcete-li plést či háčkovat doplňky, šály, šátky, svetry či kabátky, a to jak plastickými, tak copánkovými vzory.
Úplety z příze DROPS Air jsou absolutně nedráždivé a proto vhodné pro každého!

Made in Peru/EU

Velikost: univerzální

Doporučená údržba: viz můj profil

Pozn. Protože se jedná o 100% vlnu, perte pouze v ruce v prostředcích určených na vlnu a jen ve vlažné vodě. Nestřídejte teploty vody, výrobek by se mohl zaplstit! Rukavici s keramickým knoflíkem perte obrácenou do rubu.

Něco zajímavého o vlně:

Základním znakem vlny je její hřejivost, respektive schopnost zachytávat teplo. To je dáno díky struktuře vlněného vlákna, které obsahuje velké množství výstupků a ,,kapes," ve kterých se zachytává teplo, jenž produkuje nositel. Vytváří tak pocit tepla, který známe z klasických vlněných svetrů. Merino vlna je schopná absorbovat vlhkost v míře až 30 % svého objemu. V porovnání například s polyesterem je to mnohonásobně více. Vlhkost ve vlně se snadno zahřeje, nedochází tak k nepříjemnému, chladivému pocitu při pocení. Dalším důležitým faktorem je antibakteriální schopnost vlny. Je to dáno opět nepravidelnou strukturou vlákna. Bakterie, které se tak snadno množí na dokonale rovném vlákně umělých materiálů jsou zřejmě na vlněném vlákně zpomaleny a nemají tak dostatek živin z potu. Oblečení z merino vlny tak nezapáchá ani při dlouhodobějším nošení.

 

    Menu
    --