Domů Zboží Od U Pihulky

Náušničky - Zářivé oživení

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 10294536
Zobrazení: 554x
Vloženo: 5.2.2019
Počet srdcí: 158x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Buďte svá a originální. Zaujměte, zvýrazněte svůj outfit.

Přestože jsou náušničky "velké", jsou díky použitým materiálům lehké. Krásně vyniknou v krátkých i  v dlouhých vlasech. Jsou ideální pro vyznavačky hippies či boho stylu.

Náušničky jsou vyrobeny několika technikami. Spodní kuličky jsou z ovčího rouna (merino) černé barvy kombinací suchého a mokrého plstění, aby byly pěkně tuhé a pevné, držely tvar a dobře se na ně vyšívalo. Ozdobeny jsou veselou výšivkou oranžovo-vínových kytiček. Dozdobeny jsou našitými korálky vínové barvy. Mají průměr cca 2 cm.

Horní kuličky je vyrobeny technikou korálkování. Jsou vyrobeny ze dvou druhů barev a velikostí skleněných korálků české výroby, a to oranžových a vínovo-červených (tmavá červená). Tvoří po obvodu kuličky dvoubarevné kytičky. Mají průměr cca 1,5 cm.

Včetně afroháčku je náušnička dlohá cca 6,5 cm. 2 silikonové zarážky samozřejmostí. 

Všechny komponenty včetně afroháčku jsou z černého kovu, aby se vzájemně pěkně doplňovaly.

Celý proces výroby náušniček od vlastního plstění kuliček, přes výšivku, výrobu korálkových kuliček,  až po ketlování a přípravu náušničky pro nošení je velice pracný a náročný na čas a zpracování. Tomu odpovídá i cena výrobku.

Náušničky mají krásně jasné barvy a kontury, bohužel mi to nešlo tak pěkně nafotit, ale snažila jsem se :o). Jasná červená na fotkách je ve skutečnosti vínová (tmavá červená).

Mohou se stát krásným, třeba i Valentýnským dárkem.

Díky nastavení monitoru se mohou barvy mírně lišit.

Cena za tento pár.

Menu
--