Domů Zboží Od U Pihulky - bižuterie

Náušnice - Studánky

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky - bižuterie

Katalogové č.: 10937138
Zobrazení: 354x
Vloženo: 9.10.2019
Počet srdcí: 91x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Rafinované náušničky jsou vyrobeny technikou háčkování ze 100% bavlněné příze Perlovka blankytně-azurové barvy. Doplněné jsou skleněnými korálky světlince béžové a zurové barvy, a to české výroby.

Jsou dlouhé i s afroháčkem, který je z chirurgické oceli cca 11 cm. Náušnice jsou dlouhé, houpací, romantické, vílí, boho, éterické. Vhodné i pro citlivá, choulostivá ouška, protože chirurgická ocel je hypoalergenní.

Náušničky vypadají velice křehce a vzdušně. Jsou však specielně ošetřeny (naimpregnovány, natuženy) tak, aby byly odolné pro nošení a manipulaci, proti špinění. Na dotek jsou tuhé. I přesto je potřeba, abyste s nimi zacházeli s opatrností a třeba do sprchy, na spaní..... je doporučuji sundávat. Déle Vám takto vydrží pěkné.

2 plastové zarážky pro každou náušničkou jsou samozřejmostí.

Pro svoji délku a vypracování byla jejich výroba nejen časově náročná.

Barvy se mohou díky nastavení monitoru mírně lišit.

Cena za tento pár.

Menu
--