Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náušnice s velikými labradority

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 11046842
Zobrazení: 73x
Vloženo: 17.11.2019
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice s velikým sytým labradoritem, který je zbarven do modrozelena.

Vyrobeno z leštěných kabošonů labradoritu, Zespodu nejsou podloženy kovem. Labradorizace se objeví z určitého úhlu.

Rozměry kamene 2,1 x 1,5 a 2 x 1,45 cm.
Kameny jsou přírodní materiál a tedy ne zcela totožné. Vyrobeno technikou pájení šperkařským cínem, patinováno, leštěno, ošetřeno proti oxidaci. Vyrobeno vylepšenou technologií.

Háček ze stříbra Ag925, průměr 0,8 mm, značeno ryzostní značkou. Délka náušnice cca 3,8 cm i s háčkem, opatřeno silikonovou zarážkou. Váha Ag háčků 0,46g, váha náušnic 11,38 g.

Labradorit prohlubuje vjemy a intuice, posiluje auru. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach, nejistotu, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Bližší informace o ošetřování a péči o šperky najdete ZDE

© 2019 LENKA BLAŽKOVÁ. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA.
OZNAČENÍ A LOGOTYP LENKA BLAZA ART ® JSOU REGISTROVANOU OCHRANNOU ZNÁMKOU U ÚŘADU PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ.


Menu
--