Domů Zboží Od PARROT

NATURAL BAG - pravá kůže- semiš 50/50 no1* PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 10040818
Zobrazení: 312x
Vloženo: 6.11.2018
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Kožená - sytě béžová a tmavě hnědá, podzimní kabelka z luxusní, semišové kůže * hovězina - česká výroba. Malá, jednoduchá, ale tak akorát.

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT®

** Ilustrativní velikost - střih - Majestic bag ** modelka 170 cm

Technický popis: Kabelka je ušita z krásné semišové kůže

Přední díl je středem, vertikálně dělený s aplikací barevných lístečků z kůže ve tvaru větvičky /negativ-pozitiv/, což vytváří efekt půl na půl. Celá kabelka je celoplošně podlepená na fixačním lisu - pěkně udrží svůj tvar a styl i po delší době užívání. 

Zadní díl je hladký - stejná hovězina - tmavě hnědá semišová kůže.     

Vnější zapínání je zapuštěné, zip našitý na kožený nosič zipu, pro lepší manipulaci. Zip je kovový- kostěný, kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. 

Střih vlastní PARROT MAJESTIC BAG. Dno kabelky je rozšířené 8 cm - odšité rožky tvoří plastický tvar 3D. Další kabelky podobného střihu MAJESTIC BAG - PARROT naleznete tady tu.

Podšívka 100% bavlna/popelín. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa + malá kapsa na mobil a doklady.

Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, šíře 5 cm, tak aby neřezalo do ramene, materiál 100% POP /polypropylen/, přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. 

Rozměry: prostorná kabelka. Výška přední 30 cm, boční výška 35, šíře horní 29 cm, šíře spodní 29 cm, hloubka cca 8 cm, délka ucha nastavitelná 60 až 130 cm.

Užití: krásná i praktická, je velmi pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. Krásně drží tvar a to stále :)

Údržba: otřít vlhkým hadříkem, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. Ošetřovat prostředky vhodnými na kůži.  NEŽEHLIT !!! Nejlepší bude čistírna. 

***jediný kus *** vel. S - M *** 

 

Menu
--