Domů Zboží Od Maky.T

Náramek z minerálu růženín matný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Maky.T

Katalogové č.: 10774665
Zobrazení: 68x
Vloženo: 3.8.2019
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Novinka - náramky z minerálů!!! :) V mém obchůdku nabízím pouze náramky z ČISTĚ PŘÍRODNÍCH, NEDOBARVOVANÝCH minerálů. !!! Podezřele levné minerály většinou nejsou přírodní, ale jedná se spíše pouze o imitace (obarvením levných minerálů se vyrábí imitace těch dražších) či o syntetické minerály (vyrobeny člověkem).

Náramek z čistě přírodních minerálů tvoří korálky zmatnělého růženínu o průměru 6mm. Náramek je dozdoben dvěma stříbrnými šatonovými rondelkami s čirými kamínky (7 x 3,2 mm) a kovovým korálkem s povrchovou úpravou "hvězdný prach" (průměr 6mm).

Náramky z menších kuliček polodrahokamů (průměr 6mm) jsou jemnější a něžné.

Vnitřní obvod náramku v nenataženém stavu je cca 16,5 cm, je tedy ideální pro zápěstí o obvodu 15 - 16cm.

Růženín je kamenem lásky a srdce. Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu. Podněcuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému. Podporuje fantazii, trpělivost, inspiraci a tvořivost. Dává sílu k odpuštění a učí nás sebeúctě a sebelásce. Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny. Dodává energii a doporučuje se při rekonvalescenci. 

Neleštěné (tzv. zmatnělé) korálky se postupem času můžou otíráním o jiné povrchy (např. o oblečení) leštit, což je u této povrchové úpravy přirozený proces.

Náramek je navlečen na pevné elastické pružence. Uzlík bývá u většiny náramků schovaný v některém z korálků, ale jelikož některé korálky mají velmi malý průvlek, výjimečně může být uzlík vidět (je ale malý a téměř neviditelný).

Všechny moje náramky z minerálních kamenů pro vás vyrábím z minerálů čistě přírodních, bez jakéhokoli dobarvování. Jako všechny přírodniny mohou mít na povrchu určité nedokonalosti. Každý korálek (a tím pádem i náramek) je tedy originál.

Chraňte před vodou.

Další náramky z minerálů z mé nabídky najdete zde.

!!! Skutečná barva odpovídá barvě na poslední fotce (na bílém podkladu) - je opravdu růžová !!!

Menu
--