Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - rodonit, záhněda, křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 10592339
Zobrazení: 35x
Vloženo: 22.5.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z rodonitu, záhnědy a křišťálu (přírodních polodrahokamů), délka 17 cm, velikost korálků je 8 mm.  Náramek je navléknutý na  silné pružence, délku na přání upravím, doplním přívěskem.

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody :-). Pokud chcete náramek darovat, přibalím celofánový sáček a mašličku.

Rodonit přináší citovou rovnováhu, lásku a porozumění všem ve svém okolí. Odstraňuje strach, paniku, fobie a následky šoku. Svému majiteli pomáhá osamostatnit se a zbavit se závislosti na jiných osobách. Působí proti sebepoškozování a hojí citová zranění způsobená zneužíváním a týráním. Dodává schopnost odpouštět a buduje lásku k sobě samému. Učí nezištné lásce a odrazuje od pomsty. Buduje důvěru ke svému okolí a pomáhá v poklidu překonat stresové situace.

Rodonit umožňuje vyhnout se přehmatům, pochybám a zmatečnému jednání. Vyvažuje tělesnou a duševní energii. Tomu, kdo jej nosí, zvyšuje jeho osobní potenciál pro potřebné kroky a tak pomáhá dosáhnout vytyčených cílů. Čistí a aktivuje činnost srdce. Odstraňuje zášť a hněv.

Menu
--