Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - říční perly, růženín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 10536131
Zobrazení: 70x
Vloženo: 2.5.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z říčních perel 6-7 mm a srdíčka z růženínu, délka je 17 cm, délku na přání upravím. Náramek je navléknutý na silné pružence.

Perla je od pradávna symbolem čistoty, nevinnosti a moudrosti. Dodává víru, učí nás být štědrými. Pomáhá při zvýšení naší osobní integrity a pomáhá zajistit, abychom se v životě zaměřili na věci, jež jsou pro nás zásadní, a netrápili se věcmi podružnými. Perla tím, že symbolizuje čistotu a nevinnost, je často nazývána jako "kámen upřímnosti". Vnáší pravdu do komplikovaných vztahů a situací. Potlačuje pocity hněvu a vzteklé chování.

Perly mají kouzelnou moc a mezi ni patří i přitáhnutí štěstí, perly chrání před negativní energií a dokáží uklidnit a ztišit v napjatých situacích. Perly svou silou zvládají vyrovnávat karmu a posilují vztahy. 

Díky svému složení ovlivňují především stavbu kostí a zubů. Jsou ze šlechtěných sladkovodních perel o velikosti 6 až 7 mm, jejich drobné nedokonalosti jsou jejich předností, každá z perel je originálem vyrobeným přírodou. 

Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. 

Je to univerzální kámen, dodávající životní energii. 

Menu
--