Domů Zboží Od live&love

náramek z minerálů "LOVE&PEACE" I.

220 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od live&love

Katalogové č.: 11272439
Zobrazení: 56x
Vloženo: 25.2.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z minerálů pečlivě a s láskou vybraných, aby tvořily harmonický celek.

Doplněno o znak óm a střapeček.

Minerály: TYRKENIT, TYRKYS, TYGŘÍ OKO, JASPIS

Tyrkenit
je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje negativní vjemy a pocity. Chrání před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost nebe, vod a země, čímž pomáhá naše ideje a intuitivní vjemy převést do praktického života.

Obrázkový jaspis
odhaluje potlačené pocity a vynáší na povrch staré křivdy, které pomáhá zpracovat do životního poučení. Tento kámen je přiřazen Saturnu, který je mocným vládcem času a snadno pohltí to staré, aby mohl do života přinést nové začátky. Mimo to přináší klid a lásku a potlačuje falešné touhy. Pomáhá také při organizování a rychlém rozhodování i ve složitějších záležitostech.

Tygří oko
je ochranný kámen. Varuje před samolibostí a napomáhá jednat na základě rozumu, místo citů. Chrání před všemi formami nebezpečí. Pomáhá při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou. Zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.

Tyrkys
Pomáhá k vyjadřování vlastních myšlenek, chrání auru a pohlcuje škodlivé vlivy, zesiluje intuici, vyrovnanost, podporuje úspěch, štěstí a klid v rodině, zahání zlé sny. Spojuje vysoké duchovní ideály s původní vitální silou Země. Pomáhá vyjadřovat duchovní ideje a poznatky a integrovat je do života na Zemi. Přitahuje pozitivní energie a chrání tělo i duši před negativními vlivy.

- Velikost pro obvod zápěstí cca 16cm. Pokud si přejete náramek v jiné velikosti, napište mi obvod zápěstí do poznámky v objednávce nebo vnitřní poštou.

- K náramku vždy dostanete také popis s účinky minerálů.

- Pokud si přejete zabalit náramek do dárkové krabičky, můžete si některou vybrat v kategorii dárkové balení:

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=530254

              

Menu
--