Domů Zboží Od Magdaléna Brabencová

Náramek z minerálů |BÍLÝ OBSIDIÁN, RŮŽENÍN|

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce80 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Magdaléna Brabencová

Katalogové č.: 9658205
Zobrazení: 273x
Vloženo: 21.6.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Energetický náramek je vyrobený z minerálních korálků bílého obsidiánu, růženínu a pyritu

Obsidián:

Zavádí vás do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích.

posiluje zažívací orgány, detoxikace organismu, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby, léčí záněty vyvolané bakteriemi, přírodní antibiotikum.

Pyrit:

posiluje trávicí trakt a odstraňuje nespavost způsobenou špatným trávením, neutralizuje toxiny v těle, napravuje poškození DNA, působí na respirační a oběhový systém, a také na kosti. Zvyšuje okysličení krve, potlačuje astma a bronchitidu. Zlepšuje paměť. Odstraňuje únavu

Růženín:

Užití: láska, krása, uzdravování, trpělivost, životní energie


Vlastnosti: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Náramek na fotografii z amazonitu zde

Energetický náramek je na pevné gumičce silné 0.6mm

Délká náramku je: 17cm (pokud si přejete jinou velikost, napište jí prosím do poznámky v objednávce)

Průměr jednoho korálku je: 4mm

Průměr korálku pyritu je: 3mm

Průměr korálku růženínu je: 6mm

Menu
--