Domů Zboží Od jukyna2

Náramek z minerálů AKVAMARÍN / KŘIŠŤÁL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od jukyna2

Katalogové č.: 11057756
Zobrazení: 57x
Vloženo: 20.11.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z přírodního minerálu /drahokamu / akvamarínu, je ozdobený čtyřlístkem pro štěstí, andělským křídlem z kvalitního starostříbra a rondelkami s broušeným křišťálem. Náramek odesílám s dárkovým šifonovým obalem, viz foto.

Korálky jsou navlečeny na kvalitní nylonové gumičce 0,6 mm neutrální barvy, která zajistí snadné navléknutí i svléknutí z ruky.

Průměr kamenů je 6 mm

Velikost 17 cm

Ná přání zhotovím náramek, podle vašich představ.  Pevný obvod zápěstí napište prosím do objednávky.              

Akvamarín

odvaha, klid, očištění, stres, strach
Je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

KŘIŠŤÁL 

Nejúčinnější energetický krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Povzbuzuje psychiku a samostatnost, ochraňuje před vším zlým a negativním. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a odblokovává energii. Křišťál je nejdokonalejší energetický kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost. Zajišťuje klidný spánek a zvyšuje naši duchovní sílu.

Menu
--