Domů Zboží Od petrael

Náramek se zlomky minerálů a rukou Fátimy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od petrael

Katalogové č.: 9965267
Zobrazení: 115x
Vloženo: 16.10.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, čistím sklad :) Využijte slevu 30 % s kódem 5CR-FFZ-Z7T na vybrané kategorie: Náušnice - plstěné, Náušnice - ostatní, Náhrdelníky s plstěnkami, Náramky na pam. drátu, Náramky wrap, Náramky s americkým zap., Soupravy šperků, Prstýnky s korálky, Prstýnky se Swarovski

Ochranný náramek. :-)

Korálky z tromlovaných minerálů - vločkový obsidián a fluorit, kombinováno s rukou Fátimy.

Ruka Fátimy zobrazuje pravou dlaň a je obecně považována za znamení ochrany, zejména proti uhranutí.

Navlečeno na pružence - velikost náramku ca 19 cm.

Přívěšek z bižuterního kovu, zbytek kovových komponentů z chirurgické oceli.
Velikost přívěšku - 20x15 mm.

obsidián vás zavádí do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné a dvojaké účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.

fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni, pracuje s vědomou myslí, posiluje naše myšlenky, zmírňuje emocionální zaujetí a potlačuje silné emoce, posiluje analytické schopnosti, urovnává zoufalství, depresi či vztek, zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci, pomáhá při učení, zvyšuje koncentraci. Účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromag. záření.

Zdroj: nefertitis

Menu
--