Domů Zboží Od SyAnela

Energetický náramek - růženín, rodonit, granát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 9588833
Zobrazení: 249x
Vloženo: 25.5.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náramek je ručně vyroben z přírodních minerálů Madagaskarský růženín, Rodonit a Granát, velikost korálků 8mm, doplněn korálky z hemetitu- růžové zlato.

Korálky jsou navlečeny na dvojitě provlečeném elastickém vlákně. Délka náramku v nataženém stavu je 18cm, vyhovuje obvodu zápěstí 15-16cm. Pokud si přejete jinou velikost, ráda náramek upravím.

Růženín - je symbolem lásky, krásy, pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, dodává životní energii.

Granát přivádí velké množství energie, jež zvyšuje vitalitu a chuť do života. Udržuje organismus v rovnováze a dodává potřebný klid. Svému majiteli zvyšuje sebedůvěru a dodává odvahu.

Rodonit je kamenem štěstí, radosti a lásky. Harmonizuje protiklady a pomáhá při řešení konfliktů. Podporuje toleranci, sebedůvěru a pobízí nás k přiznání si vlastních chyb. Působí proti strachu, stresu a neklidu. Posiluje vitalitu a aktivitu našeho organismu.

Menu
--