Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek rodonit, růženín, stříbro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 9677286
Zobrazení: 320x
Vloženo: 28.6.2018
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního rodonitu, nefritu, bronzitu a růženínu v hladké i fasetované úpravě. Kuličky o průměru 8 mm, mezi nimi 3 rondelky a 1 broušený korálek ze stříbra. Navlečeno na pevném nylonovém lanku s magnetickým zapínáním + přívěšek s mým logem.

Na zapínání jsou použity dva silné magnety, díky čemuž spoj velmi dobře drží, náramek se nerozpojuje a lze jej pohodlně zapnout jednou rukou. Zapínání můžu na přání vyměnit za karabinku.

Všechny kovové komponenty kromě magnetu jsou vyrobeny ze stříbra o ryzosti Ag 925, rhodiováno.

Náramek je dlouhý 18,6 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby.

Při měření je třeba brát v potaz průměr korálků, k obvodu zápěstí je potřeba přidat nejméně 2 cm podle toho, jak přiléhavý nebo volný chcete náramek na ruce mít.

Pokud si nebudete jisti, uveďte obvod zápěstí a jestli si přejete náramek přiléhavý nebo volnější a délku vám upravím tak, aby se vám náramek dobře nosil.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Rodonit

Přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky. Pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání. Hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě. Pomáhá odradit od pomsty, budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích. Vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků, vyvažuje tělesnou a duševní energii, svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry.

Nefrit

Tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději, podporuje umění rychlého rozhodování a bystrého úsudku, toleranci.

Růženín

Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Čistí a otevírá srdce, vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

Růženín odstraňuje negativní energii a nahrazuje ji milostnými vibracemi. Posiluje empatii a citlivost. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Bronzit 

Je kámen, který ve svém majiteli probouzí odvahu, laskavost a sebepřijetí. Pomáhá nám přizpůsobit se situacím, které tvrdohlavě odmítáme přijmout, a vyřešit problémy s rozhodností. Přináší jistotu a stabilitu. Je to kámen služby, ukazuje hodnotu pomoci. Bronzit přináší vnitřní mír, chrání před depresivními stavy a mírní bolestné vzpomínky.

Tento výrobek se účastní soutěže klubu O krok napřed 

Menu
--