Domů Zboží Od Náramky Minea

Náramek RODONIT a TYGŘÍ OKO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna91 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Náramky Minea

Katalogové č.: 10784636
Zobrazení: 47x
Vloženo: 8.8.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10 % s kódem GZ7-1L3-NB6. Při nákupu nad 1000 Kč doprava zdarma (Platí při platbě předem).

RODONIT

Přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky. Odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání. Hojí citová zranění z minulosti, dodává sílu odpouštět. Vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě. Pomáhá budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků. Vyvažuje tělesnou a duševní energii. Svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu.

TYGŘÍ OKO

Ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu. Přitahuje peníze a bohatství. pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese. Napomáhá při dosahování cílů a dobře poslouží při hledání vlastních potřeb stejně jako potřeb ostatních.

Komponenty z nerezové oceli v barvě rose gold

Průměr jednoho korálku: 8 mm

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Menu
--