Domů Zboží Od SyAnela

Náramek radost a světlo - Labradorit, Jaspis

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 10031247
Zobrazení: 155x
Vloženo: 4.11.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náramek ručně navlečen z minerálů Labradorit a Jaspis šedý , velikost minerálů 8mm, doplněn přívěskem strom života z chirurgické oceli.

Minerály jsou navlečeny na kvalitním prožném elastickém vlasci Beadalon. Při objednávce náramku uvádějte prosím obvod zápěstí, na kterém bude náramek nošen. Děkuji

Labradorit se řadí k velice mystickým a ochranným kamenům. Vnáší světlo a radost do života. Je kamenem proměny. Pomáhá v době velkých změn, které mají zásadní vliv na náš dosavadní život. Přináší sílu a vytrvalost.

Jaspis - štěstí, krása, ochrana - kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost,  přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

 

 

Menu
--