Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek pyrit, žlutý chryzokol, stříbro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 9037578
Zobrazení: 204x
Vloženo: 16.11.2017
Počet srdcí: 73x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního pyritu v hladké i fasetované úpravě a žlutého chryzokolu. Kuličky o průměru 8 mm, mezi nimi jedna kostička z limetkového tyrkenitu. Navlečeno na pevném nylonovém lanku s magnetickým zapínáním + přívěšek s mým logem.

Na zapínání jsou použity dva silné magnety, díky čemuž spoj velmi dobře drží, náramek se nerozpojuje a lze jej pohodlně zapnout jednou rukou. Zapínání můžu na přání vyměnit za karabinku.

Přívěšek je vyroben ze stříbra o ryzosti Ag 925, rhodiován.

Náramek je dlouhý 18,8 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby.

Při měření je třeba brát v potaz průměr korálků, k obvodu zápěstí je potřeba přidat nejméně 2 cm podle toho, jak přiléhavý nebo volný chcete náramek na ruce mít.

Pokud si nebudete jisti, uveďte obvod zápěstí a jestli si přejete náramek přiléhavý nebo volnější a délku vám upravím tak, aby se vám náramek dobře nosil.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Pyrit

Ideální kámen pro léčení s rychlým účinkem. Chrání na všech úrovních, zejména proti infekčním chorobám, úrazům a jiným nebezpečím. Učí diplomatickému jednání, zvyšuje příliv nových myšlenek, pomáhá při plánování, harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá lidem v podřízeném postavení uvědomit si vlastní cenu. Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Dodává tělu energii a také všemu kolem sebe. Vhodný při duševní práci.

Chryzokol

Je kamenem klidu, tiší emoce, poskytuje sílu rozvážnosti, pozvedává moudrost. Přitahuje lásku a upevňuje vztahy, hojí bolesti srdce a na úrovni srdeční čakry zvyšuje schopnost milovat. Má očistný vliv, vyhání veškeré negativní energie. Z čakry solar plexu odstraňuje negativní emoce. Pomáhá při meditacích, zlepšuje komunikaci, ale také rozpozná, kdy je lepší mlčet. Přeměňuje destruktivní citové naprogramování v pravý opak.

 

Menu
--