Domů Zboží Od Majda M&M

Náramek něžně pískový s jaspisem

166 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Majda M&M

Katalogové č.: 8905859
Zobrazení: 420x
Vloženo: 8.10.2017
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

přeněžný korálkový náramek v jemných tónech v přírodní pískových barvách v kombinaci s jaspisem obrázkovým navlečený na stříbrném pamětovém drátku 10 otoček okolo zápěstí. Na náramku nalezneme dropsy, malé a větší korálky, transparentní i matné, oválky+výše jmenované minerál jaspis obrázkový....

Náramek je pružný díky drátku a přizpůsobí se každému zápěstí.

Jaspis obrázkový

Jaspis přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní­ energie, dodává odvahu k naplněný všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační­ schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává lásku­.

Léčebné využití­: dodává energii, říká se, že jaspis zmírňuje porodní­ bolesti, podporuje trávení­, funkci pohlavních orgánů a oběhového systému, prodlužuje sexuální rozkoš.
Obrázkový jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Je úzce spjat se zemí­, podporuje a rozvíjí kořenovou čakru. Vypráví­ pomocí­ svých obráků poselství­ minulosti, vynáší na povrch potlačené pocity, vinu, nenávist, lásku a přináší ponaučení do další fáze života.
Přináší klid, odstraňuje strach, čistí ledviny a podporuje imunitní systém.

    Menu
    --