Domů Zboží Od JaGa1204

Náramek "malý princ"

166 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od JaGa1204

Katalogové č.: 10913485
Zobrazení: 38x
Vloženo: 1.10.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek vyrobený z minerálních kamenů achátu modro-bílého, lávy bílé a jadeitu žlutého s přívěskem pro milovnice malého prince. Navlečeno na pružném elastickém vlasci, korálky velikosti 8 mm. Velikost lez upravit dle Vašich  požadavků, stačí zaslat obvod zápěstí. 

Láva - přímo z lůna Matky Země, velmi ženský kámen. Je propojen s první a druhou čakrou, má uzemňující účinky. U žen napomáhá méně bolestnému projití obdobím menstruace; sama láva byla starými kmeny vnímána jako krev Matky Země. Její léčebné účinky znali již staří Číňané či Mayové, kteří ji přikládali na tělo (počátky masáží horkými lávovými kameny). Používala se k výrobě ochranných amuletů.

Láva je považována za silný ochranný kámen, přináší svému nositeli sílu a odvahu. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navracet je zpět k původci. Na duševní úrovni pomáhá rozvíjet fantazii a dodává sebedůvěru. Ochraňuje před špatnými vlivy, aktivuje logické myšlení. Tzv. kámen znovuzrození.

JADEIT je   nejuctívanějším a nejvíce ceněným kamene Dálného východu, kde se stal, vlivem svých harmonických vlastností, symbolem míru a klidu. Ve starém Egyptě byl ctěn jako kámen lásky, vnitřního míru, harmonie a rovnováhy, v arabském světě jako ochrana proti všemu zlému. 

Podporuje naši vnitřní vyrovnanost, která je přirozenou podmínkou jistoty v našem každodenním jednání. Pomáhá nám zachovávat si v každé situaci chladnou hlavu, zbavuje nás předsudků a provokuje v nás aktivitu a dynamiku.  

Achát Ochrana, síla, harmonie. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy, a uklidňování. Achát existuje v moha barevných provedeních, které se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru.

Menu
--