Domů Zboží Od Náramky Minea

Náramek LÁVA A RUDRAKSHA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna91 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Náramky Minea

Katalogové č.: 9760058
Zobrazení: 233x
Vloženo: 3.8.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10 % s kódem GZ7-1L3-NB6. Při nákupu nad 1000 Kč doprava zdarma (Platí při platbě předem).

LÁVOVÝ KÁMEN                          

Dodává svým majitelům silnou pozitivní energii, přináší vitalitu do života. Používán jako ochranné amulety, považován za kámen znovuzrození. Má silné uklidňující účinky, symbol životní rovnováhy, cílevědomosti. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Pomáhá uvolnit unavenou mysl a navozuje úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

RUDRAKSHA

Přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii.

Vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.  Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem, tím se jeho cesta stává snazší a rychlejší. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi a tak zklidňuje mysl. Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice. Zlepšuje koncentraci. Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem. Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

Průměr korálku je 6 mm

Náramky vyrábíme ve velikosti o délce cca 17-18,5 cm (vyhovuje na zápěstí o obvodu cca 16 cm). Máte-li zájem o jinou velikost, napište nám obvod Vašeho zápěstí do zprávy u objednávky. Tuto míru měřte prosím napevno.

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Menu
--