Domů Zboží Od Náramky Minea

Náramek KŘIŠŤÁL a AMAZONIT #1

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna91 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Náramky Minea

Katalogové č.: 11029737
Zobrazení: 156x
Vloženo: 10.11.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10 % s kódem GZ7-1L3-NB6. Při nákupu nad 1000 Kč doprava zdarma (Platí při platbě předem).

KŘIŠŤÁL

Univerzální, nejúčinnější krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, uvádí do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalování, ochraňuje před vším zlým a negativním. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření. Vhodný na všechny problémy včetně problémů duše.

AMAZONIT

Mimořádně uklidňující kámen, navozuje pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Kámen odvahy a pravdy, používá se k hledání sebe sama. Objevuje vlastní pravdy a překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity.
Velmi silný talisman prosperity, zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Tiší nervový systém, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky. Pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub.

Průměr jednoho korálku je 8 mm

Komponenty z nerezové oceli

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Menu
--