Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek jaspis, howlit, stříbro Ag925

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 10250153
Zobrazení: 153x
Vloženo: 22.1.2019
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního jaspisu a howlitu v matné úpravě. Kuličky o průměru 8 mm, navlečeno na pevném nylonovém lanku s magnetickým zapínáním + přívěšek s mým logem.

Na zapínání jsou použity dva silné magnety, díky čemuž spoj velmi dobře drží, náramek se nerozpojuje a lze jej pohodlně zapnout jednou rukou.

Zapínání lze na přání vyměnit za jiný typ. Výměna za karabinku je zdarma, za americké zapínání příplatek 30 Kč.

Všechny kovové komponenty kromě magnetu jsou vyrobeny ze stříbra o ryzosti Ag 925, rhodiováno.

Náramek je dlouhý 18 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby.

Při měření je třeba brát v potaz průměr korálků, k obvodu zápěstí je potřeba přidat nejméně 2 cm podle toho, jak přiléhavý nebo volný chcete náramek na ruce mít.

Pokud si nebudete jisti, uveďte obvod zápěstí a jestli si přejete náramek přiléhavý nebo volnější a délku vám upravím tak, aby se vám náramek dobře nosil.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Jaspis

Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života. Je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost. Potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Howlit

Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných. Vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky. Uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě.

Menu
--