Domů Zboží Od SyAnela

Náramek - Fosilní korál, Ametyst

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 10270832
Zobrazení: 170x
Vloženo: 28.1.2019
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náramek z přírodních minerálů Fosilní korál, ametyst, velikost korálků 8mm. Doplněn rondelkami z chirurgické oceli s čirými kamínky. Při objednávce náramků uveďte prosím obvod zápěstí, na kterém bude náramek nošen. Děkuji

Náramek ke kombinaci - https://www.fler.cz/zbozi/energeticky-naramek-ametyst-10270857

Fosilní korál - velmi láskyplný polodrahokam. Ukazuje nám, jak síla lásky dokáže proměnit náš život. Učí nás mít v sobě sílu milovat ostatní lidi, najít v sobě odvahu jít životem s otevřeným srdcem a dávat lásku a radost pomocí působení tohoto jemného krystalu. Achátizovaný korál může zmírnit podrážděnost a pomůže vám vcítit se lépe do pocitů jiných lidí.

Ametyst svého nositele ochraňuje, dává optimismus do života a odstraňuje negativitu v jeho okolí. Potlačuje stres, zmírňuje hněv a posiluje věrnost a lásku. Je kamenem klidu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. 

Náramek navlečen na pružném a pevném elastomeru.

Menu
--