Domů Zboží Od maludekor

Nahřívací či chladící polštářek s lněným semínkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od maludekor

Katalogové č.: 9201613
Zobrazení: 68x
Vloženo: 16.1.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, do konce března Vám nabízím slevu 10% na vše v mém obchůdku. Stačí v košíku zadat kod: MC6-DXW-IHQ Přeji pěkné nakupování :)

Rozměr: 17x25 cm

Použití: polštářek je možno nahřívat v troubě v naplněném stavu cca 8 min. při teplotě 50°C, při větší teplotě či delší době může dojít k poškození látky a mohlo by dojít i k vznícení polštářku. Polštářek lze nahřívat i na topení či sluníčku. NENAHŘÍVAT V MIKROVLNNÉ TROUBĚ! Polštářek je možné i nachladit v mrazáku, ale je potřeba předtím polštářek vložit do mikrotenového sáčku.

POZOR - přikládejte opatrně dle teploty polštářku, je-li příliš horký, nechte ho na chvíli zchladnout, pokožka je na různých místech těla odlišně citlivá. Nejprve můžete přiložit přes oblečení a po zchladnutí přímo na kůži.

POLŠTÁŘEK je plněný lněným semínkem, které ulevuje, při bolesti zad. Perfektně se hodí také na obklady kloubů a končetin. A rozhodně si na něj vzpomeňte, když se ohlásí křeče v břiše nebo menstruační bolesti. 

Náplň z lněných semínek je obzvlášť příjemná a poddajná. Hodí se i pro podložení pod hlavu nebo bolavá záda a pohodlně na nich můžete i usínat. Jejich jemná textura vás rozhodně nebude tlačit, skvěle se přizpůsobí záhybům lidského těla a dokonale tak prohřeje všechny problematické partie.

Polštářek se skládá ze dvou částí. První je polštářek s náplní, kterou lze vyjmout a vyměnit za jinou a druhá část je povlak, který lze na 30°C prát.

LNĚNÉ SEMÍNKO VELICE DOPORUČUJI! :-) NEJLÉPE DRŽÍ TEPLO A JE KRÁSNĚ PŘIZPŮSOBIVÉ. 

Menu
--