Domů Zboží Od Vesellenka

náhrdelník "Podzimní srdce"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Vesellenka

Katalogové č.: 4445448
Zobrazení: 241x
Vloženo: 1.11.2013
Počet srdcí: 81x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lehký efektní textilní náhrdelník v teplých podzimních tónech. Je zdobený krásným oranžovo-cihlovým keramickým kabošonem (kerašonem) z dílny zdejší Vevinka keramik s efektní glazurou. Kerašon je pevnou součástí dutinky ručně pletené na cívce ze zelné bavlněné příze v kombinaci s měděnou třpytivou efektní přízí. Je pevně našit "nepřetrhnutelnou" korálkovací Nymo nití, dozdoben korálky. Přestože není nijak podšit, na pokožce vůbec nevadí, z rubu je hladký a jemně zaoblený.

Bezešvá dutinka je měkká a ohebná, ale přitom pěkně drží oblý tvar kolem krku, lehce se přízpůsobí vašemu tělu, je mírně pružná. Efektní příze je ze tří čvrtin z viskózy a je pletená, nikoli skaná (kroucená) jako většina "kovových" přízí, a tak z ní "nečouhají" metalická vlákna. Proto je podajná a měkká, příjemná kombinace s bavlnou.

Bižuterní komponenty a šroubovací zapínání ve starobronzové barvě. V případě znečištění lze náhrdelník jemně v ruce vyprat na 40°C, bižuterní komponenty ihned osušit utěrkou. Sušit ve vodorovné poloze na pevné rovné pdložce (např. na ručníku), při pokojové teplotě, ne na přímém slunci.

 

Rozměry:

celková délka včetně zapínání 52 cm

dutinka průměr 1,2 cm

srdíčko 4,3 x 4,3 cm

 

 

Jedinečný originál, prosím respektujte autorská práva.

 

Menu
--