Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Jane"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11159275
Zobrazení: 177x
Vloženo: 11.1.2020
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Nápadný cínovaný náhrdelník, jehož základem je nádherně vybarvená půlgeoda achátu o velikosti 26 mm v TOP kvalitě. Půlgeoda je dutá, vyplněná krystaly křišťálu, ametystu a gótitu. Také se nazývají ořechové geody. Náhrdelník je vytvořen tiffany metodou.

Geoda je dutina v hornině, která je obvykle po vnitřním obvodu vyplněna menšími či většími krystaly minerálů, směřujícími dovnitř dutiny.Název tvaru je odvozen z řečtiny, v překladu znamená „zemní“. Základem ke tvorbě geod byly unikající plyny, které vytvořily v chladnoucích horninách bubliny, které byly posléze vyplněny minerálními roztoky. V některých případech čas, teplota, tlak, a další veličiny byly v takové rovnováze, že docházelo ke tvorbě geod. Geody s krystaly se vyskytují zejména ve vulkanických horninách, ale také v uhličitanových sedimentech, vzácněji i v jiném prostředí.

Je třeba rozlišovat pojmy geoda a drúza – zatímco geoda vzniká vykrystalováním minerálů na stěnách dutiny, jako drúzu označujeme skupinu krystalů, narostlých na společném podkladě.

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Přívěsek je zavěšen na černé voskované šňůrce, délka závěsu 44cm + 5 cm prodlužovací řetízek, zapínání na karabinku.

Velikost náhrdelníku: 3 cm na šířku, 3,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--