Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Amulet apačské slzy"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11151469
Zobrazení: 192x
Vloženo: 7.1.2020
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Nápadný cínovaný náhrdelník jehož základem je tromlovaný kamínek kouřového obsidiánu - apačské slzy  o velikosti 20 mm. Náhrdelník je vytvořen tiffany metodou.

Obsidián vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiánem nelze nic zatajit. Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuje k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu. Umožňuje důkladné a do hloubky jdoucí ozdravení duše. Obsidián pomáhá při cestách do minulých životů, kde dokáže odstranit „hnisající" emoce a traumata, jejichž vliv přetrvává až do současnosti. Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přináší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy.

Kouřový obsidián je kámen proti smutku, strachu, ochraňuje auru a odvrací negativitu, tiší srdeční bolest. Kouřový obsidián má podobné vlastnosti jako černý obsidián, ale působí jemněji. Odstraňuje traumata a emocionální bloky. Používá se při věštění budoucnosti.

Přívěsek je zavěšen na  řetízku z chirurgické oceli o délce 70 cm.

Velikost náhrdelníku: 5,5 cm na šířku, 5,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

    Menu
    --