Domů Zboží Od Skaláci

Na paloučku je bál - Růžičková brunetka 3.

150 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Skaláci

Katalogové č.: 9219478
Zobrazení: 134x
Vloženo: 22.1.2018
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milý návštěvníci,velmi se omlouvám,ale vzhledem k dlouhodobější nemoci nestíhám reagovat na všechny Vaše milé vzkazy,srdíčka apod.Pavla

  Taky už jste je zahlédli ? Koho ? No přece ty malé květinové panenky, víly, co žijí mezi květinami , u potůčku, na mezích a v lesích . Že ne ? No u nás jich jsou hejna ! A občas se vyparádí a vyrazí na bál. To si pak připíjí zvonky s medem a pořádně se naparádí, načesají vlásky a připnou šperky z voňavých květin.  Občas si musí nadzdvihnout sukýnku, to aby si ji neurousaly od ranní rosy. A teď si řekly, že by se jim líbilo třeba i u Vás. 

     Plstěná panenka z barveného česaného rouna - víla na postavení, sloužící jako dekorace, ke zkrášlení příbytku či k romantickému zasnění a vůbec pro všechny romantické duše třeba jen tak pro radost . 

      V nabídce i jiné panenky - blondýnky, brunetky, černovlásky a zrzečky ( popř. dle Vašeho přání ) - pokaždé trošku jiné a s jinými šaty utkanými z pestrobarevných květin, svěžího povětří, krůpějí rosy a lesního ticha. 

      Panenku můžete různě naaranžovat , po cestě k Vám bude přece jen trošku unavená ( ostatně - je zvyklá jen cupitat mezi kvítky )a bude třeba ji dodat trošku parády - naklonit hlavičku, posunout ručičky, načechrat vlásky, zvlnit sukýnku, zkrátka cokoliv, co si nechá líbit - lze to snadno - pomačkáním, zatlačením ( zespodu sukně - aby lépe stála )  či lehkým nahnutím tělíčka . Je celá z ovčího rouna, jen ručičky má zpěvněné drátem .

   Panenku po použití uložte do igelitového obalu a přidejte pár snítek či kapek levandule, popř.eukalypty nebo  máty, popř.  sušenou pomerančovou kůru jako odpuzovač - je to přeci jen přírodní materiál a mohla by něčemu zachutnat ...  Je možné ji také na chvilku vložit do mrazáku či v zimě na mráz -to poslouží  i jako prevence v bytě s alergikem.  

      Panenka je spíše na koukání a je třeba ji držet co nejdál od dětskýh ručiček - je to přeci jen křehká víla ...

      Panenky vypadají ve skutečnosti o něco vyšší než se jeví na fotu ( foceno většinou z nadhledu, aby byla vidět i celá sukénka ) . 

      Výška cca 14 cm .

Menu
--