Domů Zboží Od mydulienka

Mýýýdlenka dřevěná V.J

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 11016681
Zobrazení: 4x
Vloženo: 6.11.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..."

Dřevěná mýdlenka o velikosti zhruba 10,7 x 6,5cm.

Mýdlo při používání nenechávejte stát ve vodě a dopřejte mu dostatek čerstvého vzduchu pro lepší vysychání před dalším použitím.

Ideálně doporučuji dřevěnou mýdlenku, z vlastních zkušeností musím říct, že je na ni mýdlo stále krásné a nezůstává "oslizlé":-) Pokud by se tak stalo, tak jej nechte na odkapávací misce pár dní vyschnout, prodlouží se tím i trvanlivost mýdla.

Mýdlenku je dobré občas napustit olejem - olivový, lněný, mandlový, kokosový..co je k dispozici.. (stačí přetřít pomocí houbičky nebo štětcem, stačí i navlhčit ruce olejem), lépe odpuzuje vodu a malinko ztmavne. Momentálně je napuštěná olivovým olejem (proto může být na cedulce, nebo na papírovém sáčku, ve kterém je balená mastná skvrnka).

Mýdlenku ale můžete použít na cokoliv jiného - na odkládání šperků, podložku pod minerály, plody přírody apod. Krásný doplněk interiéru.

Mýdlenky nabarvené nejsou, je to opracované dřevo - převážně z ovocných stromů, které je pouze napuštěné olivovým olejem. Proto je pouštění barvy je ze začátku normální - po kontaktu s vodou a mýdlem reaguje - pouští silice, je to jako se dřevem v přírodě - když navlhne, tak také pouští barvu, do té doby, než se s touto situací sžije a ustálí se:-) Komu tento stav vadí, doporučuji si pořídit buď dřevěnou mýdlenku ze světlého dřeva, nebo třeba keramickou..

Mýdlenku mi vyrobil jeden moc šikovný tatínek na přání :-)

Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru.

Menu
--