Domů Zboží Od Kashina

Náramek z minerálů- Mořský vánek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Kashina

Katalogové č.: 11512189
Zobrazení: 101x
Vloženo: 23.5.2020
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z korálků zmatnělého amazonitu, zmatnělého tyrkysu a syntetického měsíčního kamene (opalitu), (celkem 22 korálků, průměr 8mm) a komponentů z obecného kovu.

Navlečeno na dvojité pružence, ideální pro obvod zápěstí cca 16cm, na přání Vám délku náramku upravím.

Tyrkys- je ochranný, meditační a posilující kámen. Přináší štěstí, vyrovnává mužskou a ženskou energii a má velice silné uklidňující účinky. Dodává sílu, koncentraci a plynulý projev na veřejnosti. Silně podporuje kreativitu a podněcuje netradiční a jedinečné myšlenky. Přináší vnitřní klid a působí proti depresím, strachu a stavech vyčerpání. Svému majiteli přináší tyrkys radost a bohatství. Ostýchavým lidem pomáhá snadno začít konverzaci a navazovat kontakty.  Tyrkys pomáhá objevit cestu životem a ukazuje smysl, proč jsme na tomto světě a co je naším cílem. 

Amazonit- je kámen pro komunikaci, který je obzvláště užitečný, pokud musíte někomu sdělit nepříjemnou pravdu. Úžasnou vlastností tohoto kamene je, že amazonit pomáhá vyrovnat emoce a zároveň dává fyzickou výdrž. Amazonit tedy umožňuje, abyste zůstali v klidu a bez emocí, i když jste v situaci, kdy může být nutné mluvit pravdu delikátní nebo nemilé věci, ztlumí zlobu ve vašem projevu.Podporuje v nás laskavost a praktičnost.

Menu
--