Domů Zboží Od Lovisa

Modrá - sada razítek (7 ks)

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce147 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lovisa

Katalogové č.: 9054743
Zobrazení: 743x
Vloženo: 20.11.2017
Počet srdcí: 118x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato sada razítek s letními motivy obsahuje list a květ kakostu lučního, květ čekanky obecné, květ chrpy polní, stonek, motýla modráska a obilný klas. Je to sada modrých lučních a polních kytiček.

Razítka jsou určená na papír. Vřele doporučuji razítkovací polštářky na vodní bázi Windflower, které se dobře z razítek čistí, mají pestrou škálu barev a dost dlouho vydrží. 

Razítka jsou vyrytá do pryžových školních gum (4,1x 2,9cm) rydly na linoryt. Na svrchní části mají nalepenou pěnovku. Spoj je vodě odolný (lepidlo chemoprén). Jedno razítko (stonek) je vyrobeno z lina Softcut a je nalepeno na dřívku. Celá sada je vložena do kartonové "krabičky". Zabarvení razítek vzniklo při kontrole odrytých částí. Razítka byla následně omytá vlažnou vodou.

Razítka doporučuji čistit pod proudem vlažné vody. Ideální je rozprašovač, který z razítek barvu vystříká a je možné ho spolu s hadříkem a ubrouskem mít stále u sebe na stole. Barvu či vodu z razítek nedoporučuji otírat. Stačí přiložit na savý povrch a nechat vodu odsát. Jemná rytá kresba déle vydrží. 

S razítky si můžete hrát jen tak volně, dají se však využít i při hravém učení přírodopisu. Vyrobíte si pexesa, natisknete obálky, dopisní papíry, balící papíry na zabalení dárečků, vytvoříte si malý atlas bylin nebo si ozdobíte herbář.

Top výběr "Prosté štěstí? Prostě štěstí!"

Kakost

Menu
--