Domů Zboží Od dobrunda

MIRRORY - VELKÁ šperkovnice - truhla

1 110 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.6.2024 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.6.2024 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od dobrunda

Katalogové č.: 3312517
Zobrazení: 197x
Vloženo: 3.12.2012
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nabízím krásnou sytě červenou šperkovnici na nožkách o rozměrech 30 cm x 20,5 cm x výška 14cm.

Na fotografiích vidíte:

..truhlu zhotovenu z borovicového dřeva. Uvnitř je umístěna vložka s 6-ti přihrádkami tak, že truhla má 2 patra. 3 horní prihrádky jsou vyloženy tmavým molitanem s píchátky k pevnění šperků.

Zpracování: Několikrát mořeno a broušeno, ruční dekor vintage matnými stříbrnými linkami, povrchová úprava (konzervace+impregnace) lněným a parafínovým medicinálním olejem, pružinový zámek z kovu barvy platiny, zrcadlo v rohu zdobené kovovým hřebínkem z kovu v úpravě starostříbro.

Dekor víka: Stylyzovaný mozaikový motiv větvičky s květy sestavený z malých zrcátek, z nichž každé jedno měří 1 x 1 cm - viz fotos; motiv je rozprostřen cca na 1/2 víka a to v diagonálním rozložení.

100% ruční autorská práce.

Další truhly můžete vidět ZDE.

Tato truhla je za zvýhodněnou cenu oproti jiným, neboť její víko na jedné straně nedoléhá zcela těsně. Nemá to ovšem vliv na funkčnost a krásu šperkovnice.

P.S: Truhly zasilam jako POJIŠTĚNÝ balík a jako balík KŘEHKÝ.

Menu
--