Domů Zboží Od Dekorace u Silvie

Mini lapač snů nebo amulet 4x16 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dekorace u Silvie

Katalogové č.: 10619303
Zobrazení: 61x
Vloženo: 3.6.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi  mohl dále pracovat a v klidu snít. 

Modrá barva je symbolem nebe a moře, ale především povinnosti. Symbolizuje svobodu a inspiraci, vyjasňuje a rozšiřuje duši, podporuje srdce a rozum. Pomáhá v komunikačních problémech a je významná při jednání s úřady. 

Díky jeho drobným rozměrům ho můžete zavěsit kamkoli. Do ložnice, do obýváku, do dětského pokoje nad postýlku, nebo na dětský kočárek pro šťastné sny Vašeho miminka. Proto, že pohlcuje negativní energii, je vhodný jako dárek pro každou příležitost, pro kamarádku, pro paní učitelku, pro děťátko, nebo je vhodný k zavěšení jako amulet do automobilu. 

Základní kruh má průměr 4 cm. Pavučinka je ze 100% bavlny uprostřed s dřevěným korálkem. Stuhy jsou bavlněné a taftové. Pštrosí peří je zavěšeno na dřevěných korálcích. 

Celková délka lapače je 16 cm. 

Nezapomeňte navštívit můj druhý obchůdek na https://www.fler.cz/shop/u-silvie a prohlédnout si šperky, které v něm nabízím. Při nákupu z obou mých obchůdků platíte samozřejmě pouze jedno poštovné. 

Menu
--