Domů Zboží Od v.komanova

Minerální náramky_SET__Tygří Oko_Křišťál_Obsidián

350 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od v.komanova

Katalogové č.: 10978038
Zobrazení: 11x
Vloženo: 24.10.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křišťál

Symbol pravdy, upřímnosti, intuice, poslání a čistoty

Nejúčinnější kámen a největší zesilovač energie na této planetě. Má všestranné využití a je regulátorem všech ostatních kamenů. Dává do pořádku vše, co je potřebné a uvádí do harmonie. Přináší světlo do našich životů, které je vždy příznivé. Chrání auru, posiluje pozitivní a negativní v pozitivní přetváří a vrací do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje každou nerovnováhu (harmonizuje všechny čakry). Povzbuzuje celkově psychiku, jasnozřivost, samostatnost, sebezdokonaluje a ochraňuje před vším zlým a negativním. Napomáhá při odhalování našeho životního poslání. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Je vhodný při meditacích, jelikož dovede odfiltrovat všechny rušivé elementy a myšlenky.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha a dále pro lva, vodnáře, blížence a štíry (kříšťál ve spojení s turmalínem)

Fuchsiové Tygří oko

Symbol bezpečí, uzemnění, tepla

Pokud ztratíte spojení s realitou, pomáhá uzemnit, najít své místo poznáním a otevřením mysli. Pomůže v rozlišování toho, co si přejete a co doopravdy potřebujete. Dodává energii, sílu. Jedná se o hřejivý kámen, který pomáhá při boji s depresemi a uvědoměním si sama sebe. Tím eliminuje závislost na druhých lidech a podněcuje k vykonání kroků, kterých se člověk obával a pomáhá dosáhnout cílů. Otevírá tím dveře novým možnostem a zkušenostem. Vyrovnává činnost obou hemisfér, a tím pomáhá posbírat roztroušené informace a vytvořit z nich celek. Usnadňuje řešení vnitřních konfliktů a to hlavně těch, které jsou spojené s tvrdohlavostí a pýchou. Pomáhá rozeznat vlastní schopnosti, nadání, pomáhá řešit problémy spojené s přehnanou sebekritikou a neschopností uznání vlastní ceny. Upozorňuje dále i na chyby, které je nutno překonat.  Tygří oko se hojně využívá jako talisman před všemi druhy nebezpečí.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení berana, býka, blížence, lva a panny

Obsidián

Symbol pravdy, ochrany, víry v sama sebe

Kámen je vhodný, pokud máme před sebou důležitá rozhodnutí. Dodává víru v sebe sama, prolomuje blokace, aktivuje logické myšlení a pomáhá soustředit se na cíl. Zároveň však může působit i negativně a vyvolat deprese, jelikož nás zavede do nitra naší duše, kde máme možnost se utkat se svým strachem. Je proto vhodné pro silné jedince, kteří jsou psychicky vyrovnaní a připravení. Je vhodné nosit ho v kombinaci s křišťálem. Křišťál eliminuje negativní účinky. Kámen zároveň otevírá nevyřešené problémy v podvědomí a pomáhá je uzavřít. Je to silný ochranný kámen před vším zlem a negativním. Nejen, že chrání před negativními vlivy, ale může zabraňovat i negativním rozhodnutím.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení váhy, lva, blížence, štíra, střelce, vodnáře, kozoroha

Náramek balím na dárkovou kartičku s vlastním textem - prosím napiště text do poznámek k objednávce.

Průměr minerálu: 8mm + 6 mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Menu
--