Domů Zboží Od Wendy in the woods

Minerální náramek rudraksha/tyrkys

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Wendy in the woods

Katalogové č.: 10032597
Zobrazení: 20x
Vloženo: 4.11.2018
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z minerálních korálků tyrkysu a rudrakshy. Doplněno přívěskem ve tvaru lotosu.

Korálky jsou navlečeny na dvojitém pružném silikonu. Délka náramku z vnitřní strany je cca 17cm, odpovídá klasické dámské ruce. Pokud si přejete jinou velikost, ráda náramek upravím. Velikost korálků je 8mm.

RUDRAKSHA NEBOLI SHIVOVY SLZY

Dle indické starobylé tradice, Shiva ztělesňuje božkou sílu transformace a osvícení. Říká se, že po tisíci letech lidského utrpení, slzy božského soucitu začaly padat neočekávaně ze Shivových očí. Shiva tyto slzy přeměnil na semena a seslal je na Zem ve prospěch těch, kteří hledají osvobození od utrpení a spojení s božstvím.

Rudraksha vytváří nevídanou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za svým účelem. Tím se jeho cesta stává snažší a rychlejší. Je nápomocná pro zvládání stresu, pomáhá při odstraňování starosti a udržuje klidnou a vyrovnanou mysl.

Tyrkys

Chrání tělo i duši a pohlcuje všechny negativní síly. Obdarovává moudrostí toho, kdo jej nosí, a zvyšuje věštecké schopnosti. Zesiluje intuici, vyrovnanost, podporuje úspěch a štěstí

léčivé účinky: vynikající pro léčbu středního ucha a problémů s očima, ulevuje při migrénách,revmatismu, artritidě, onemocnění kostí, vhodný plicních onemocněních a nemocech hrudníku, astmatu a jiných alergiích, léčí nespavost, srdce a štítnou žlázu, pomáhá při křečích a překyselení a činí tělo odolným proti virům

  

                                                                       

Menu
--