Domů Zboží Od karol vodicka

Merino botky vyšší, copánkové II., chladné období newborn-3 měsíce, 9 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
newborn-3 měsíce, 9 cm
359 Kč za 1 ks
vyprodané
Botičky jsou zhotovené z krásné, zahraniční příze - 100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od karol vodicka

Katalogové č.: 9718027
Zobrazení: 195x
Vloženo: 15.7.2018
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Botičky jsou zhotovené z krásné, zahraniční příze - 100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v chladných dnech, krásně zahřeje a přitom se pokožka dětiček nepotí. Merino vlna absolutně nekousavá, jemná, krásně pružná. Přírodní materiály přirozeně odvádí pot, jsou antibakteriální, vhodné pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Materiál je krásně pružný, jemný, přizpůsobí se a nikde netlačí. Merino je úžasný funkční materiál, který krásně hřeje i v případě navlhnutí výrobku vlivem nepříznivého počasí.

Tuto variantu je možné použít jak pro chlapečky, tak pro holčičky. Je možné zhotovit i v jiných odstínech, na přání lze přizpůsobit.

Velmi vhodné botičky pro miminka, krásně sedí na nožičce. Botičky lze použít i při nošení děťátka v šátku či nosítku. A nožičky budou krásně v teploučku. Použitý materiál je vhodný hlavně na chladné období.

Při objednání, prosím, zašlete věk miminka, nebo ještě lépe délku nožičky. Botička je kolem kotníčku pružná a krásně drží, ale pokud by jste chtěli raději ještě přidat šňůrku na zavázání (u kotníčku), klidně připište svoje přání do poznámky.

Materiál:

- 100%, středně silná, merino příze, (vyrobená v EU, Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110)

Barva:

- mořská zelená/zeleno-šedá (pokud máte jiné přání, prosím, pište do poznámky)

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce.

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů  (od úhrady objednávky) nebo dle vytížení a dostupnosti materiálu.

(1K-1K-2K)

Menu
--