Domů Zboží Od Inuska

Medvědice "Cecilka s Brunďou"...:)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Inuska

Katalogové č.: 10496082
Zobrazení: 518x
Vloženo: 14.4.2019
Počet srdcí: 111x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Medvědice Cecilka je milá medvědí máma, která láskyplně opatruje svého malého medvědího kluka Brunďu:) A že má tedy práce, to si ani neumíte představit. Brunďa je totiž malý neposeda a vymýšlí neustále nejrůznější skopičiny a neplechy. Představte si, že jí klidně vleze i na hlavu:) Ale Cecilka má pro dovádění pochopení a neumí se vůbec zlobit.Každý večer Brunďovi uvaří plný talíř krupičné kaše s medem a to je malý medvídek moc rád a spokojeně usíná mámě v jejím hebouném objetí a nechá si zdát ty nejkrásnější medvědí sny:) A lžičku na kaši nosí neustále na krku, protože je slušně vychovaný a kaši jí zásadně lžící.

Medvědici jsem ušila z krásného bílého angorového úpletu, takže její hebkost je úžasná:)Samozřejmě je velmi dobře vyztužena.Bříško má plné polyesterového rouna.Tlapičky má z krásné designové zahraniční bavlněné látky.Očka-korálky z přírodního kamene.Kolem krku krajkový límec viktoriánského stylu, zavazující se vzadu na mašličku.Taky má přívěsek se sluníčkem.Všechny tlapky má hýbací pomocí kovových knoflíčků.Celá medvědice je jemně napatinována textilní barvou pro atmosféru vintage stylu.

Malý medvídek Brunďa je ušit taktéž z úplketu-vlněného, měří sedící 10cm, stojící 12 cm:) Kolem krčku má bavlněnou krajku a přívěsek se lžičkou:)Očka také z přírodních kamínků. Ručky i nožky jsou hýbací pomocí dřevěných knoflíčků.

velikost medvědice:   22 cm   ,  sedící  19 cm

Menu
--