Domů Zboží Od Říše pohádek

Medvědi na třešních - sleva

1 256 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Říše pohádek

Katalogové č.: 10747209
Zobrazení: 513x
Vloženo: 20.7.2019
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

  U nás v Říši pohádek žije mnoho zvířátek. Mezi nimi i tato rodina medvědů. Jsou to velice milí a vždy dobře naladění chlupáčí, kteří nám tu pořád vyvádějí nějaké lumpárny. Zrovna dnes tajně vyrazili na třešně do královského sadu.

 
 
Ručně točený (nikoli tlačený do formy) keramický džbánek s autorským designem včetně kresby je vytvořen z hladké hlíny, malován engobami, glazován a vypálen v peci na 1150°C. Je vhodný jak pro ohřev v mikrovlné troubě tak i pro mytí v myčce. 
 Objem džbánku až po okraj je 1l, je vysoký cca 13cm a horní průměr je cca 12 cm.
Důvod slevy: Drobné bublinky v glazuře, které nejsou vždy na pohled zřetelné. Povrch výrobku tedy není úplně hladký, ale nijak nevadí při běžném používání. (Zohledněno v ceně.)

  Džbánky z Říše pohádek jsou od začátku až do konce tvořeny tradiční ruční hrnčířskou technikou. V jednotlivých fázích výroby nám jediný hrneček prochází rukama až desetkrát, proto je každý kus opravdový a jediný originál, dělaný s největší péčí a láskou. Snese stejné zacházení jako kterékoli jiné běžné nádobí. Pouze pád na zem a házení jím po partnerovi nedoporučujeme. :o) 

Menu
--