Domů Zboží Od Teremila

Medový - karneol (Brazílie)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Teremila

Katalogové č.: 11120180
Zobrazení: 268x
Vloženo: 16.12.2019
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Šperk je vyroben cínováním. Je tvořen překrásným,  tmavě medově zbarveným,  velkým   karneolem, o rozměrech 4 x 3,5 cm. Kámen pochází z nalezišť v Brazílii. Je prvotřídní kvality i zabarvení.

Druhý karneol je surový kámen, opracovaný leptáním. Jeho plošky proto nejsou ostré, ale příjemně vlnité. Je velký 2 x 1,5 cm, stejné medové barvy.

Celý šperk je veliký 7 x 4 cm,  je zavěšen na černé kůži o průměru 3 mm s prodlužujícím řetízkem.

Výrobek je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Karneol

Karneol je žlutavou, červenavou nebo červenohnědou průsvitnou odrůdou chalcedonu. Za svoje zbarvení vděčí příměsi hematitu. Tvoří nepravidelné konkrece, žilky či výplně dutin hlavně v sedimentech a melafyrových mandlovcích. Jako drahý kámen byl používán již ve starověku. 

Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou - ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

Menu
--