Domů Zboží Od OcelOva

MAXI náušnice "Insomnia" s hematitovými prvky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 10428817
Zobrazení: 183x
Vloženo: 21.3.2019
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z kolekce "Volné asociace". Vynikají kouzelným dynamickým 3D tvarem, množstvím propracovaných detailů a elegantním osobitým výrazem. Prostorová modelace šperku vždy přitahuje pozornost a pokaždé nastavuje okolí trošku jinou tvář, což je dělá velmi zajímavými!

Jedná se o výrazný nepřehlédnutelný šperk s neotřelým designem. Drama je tvořeno symbiózou stříbrného kovu a temných lesklých hematitových prvků rafinovaně umístěných v 3D aplikaci.

Jsou jako stvořené pro sebevědomou ženu, která ráda vybočuje z davu. S nimi si Vás zapamatuje každý. Náušnice jsou skutečně velmi dlouhé! Dotýkají se lehce ramen. Jsou vyrobené s myšlenou popření hranic zkrášlení mezi "uchem" a "krkem". 

Celková délka náušnic je 11,7 cm, z toho náušnicový háček 1,2 cm. Maximální šířka aplikace je 3 cm. Váha jedné náušnice je 10 gramů.  

Náušnice jsou celé vyrobeny ručně. Tepané, ohýbané, tvarované z chirurgických drátů o různých tloušťkách zdobené hematitovými kuličkami, kroužky a rondelkami. Umístila jsem je tak, aby společně tvořily decentní harmonický vyvážený celek.  

Jsou pečlivě natvarovány tak, aby krásně seděly a souměrně se natáčely. Záměrně nejsou jednotlivé náušnice svými zrcadlovými kopiemi. Chtěla jsem zachytit jen stejnou náladu a dopřát každé z nich, aby mohla být svým jedinečným originálem. Jako celek, společně dohromady, však tvoří dokonalý pár. Mimochodem, právě odchylky jsou znakem jedinečnosti a lidské práce.

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii.Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu. 

Menu
--