Domů Zboží Od PARROT

MANDALA BAG * GREEN - RED HEART no.010 * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 10940247
Zobrazení: 183x
Vloženo: 10.10.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

* Originální hand made kabelka - messinger s barevnou mandalou je pro náročnou, jemnou zákaznici, jenž ocení originalitu, vysokou kvalitu provedení a autorský design. 

* Mandala je nadkulturním symbolem jednoty a rovnováhy vyskytující se ve všech dobách, kulturách i náboženstvích. Mandaly jsou staré jako lidstvo samo, což dokazuje i fakt, že­ obrazce tohoto druhu se vyskytují už v paleolitu.

* Technický popis: Kabelka je ušitá a kombinovaná z kvalitních vícebarevných eco kůží / koženek nejvyšší kvality /čalounických/ popřípadě doladěná rustikálními textíliemi hrubší vazby.   

* Přední díl:   je tvořen převážně souvislým panelem, s barevnou mandalou. Kabeka je podlepená vysocegramážním vlizelínem, proto je velmi pevná a snese vysoukou zátěž = knihy, učebnice nebo menší nákup. Kabelka pojme FA4 i menší notebook.O šitím spodních rožků tvoří plastický tvar 3D.

* Zadní díl je členěný z více koženek nebo rustikálních textílií - zdobený bavlněnou portou. Všechny díly jsou celoplošně 2x podlepeny na fixačním lisu, pro vyšší pevnost a držení stále stejného tvaru.

* Pod šívka BA/ Pad, uvnitř velká, nakládaná kapsa zavíraná na kostěný zip, plus menší kapsa na mobil nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné - vždy našité na koženkový nosič zipu - uzavírání na kvalitní zip české výroby WICO Děčín, ukončený textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Horní okraj je obloukově tvarovaný. 

* Ucho je 100 % POP, šíře 5 cm, šíři jsem volila záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene. Ucho je našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 60 - 130 cm, tzv. cross body.

* Další kabelky velmi podobného střihu a stejné edice  PARROT - ELEVATION BAG naleznete tady tu.

* Rozměry: Výška boční 39, cm, přední výška 37cm , šíře 33cm, hloubka vespod 8 cm, délka popruhu 60 - 130 cm. Kabelka pojme FA4 i menší notebook.

* Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlovou vodou, nechat volně uschnout, koženku nežehlit!!! není to potřeba. Nesušit v sušičce, na přímem teple nebo radiátoru. 

Made by PARROT since 1989

Mandala (sanskrt: मण्डल kolo, oblouk) znamená kruh nebo dokonce magický˝ kruh. Ačkoli toto slovo pochází  z východu, samotná mandala je nadkulturním symbolem jednoty a rovnováhy vyskytující se ve všech dobách, kulturách i náboženstvích. Mandaly jsou staré jako lidstvo samo, což dokazuje i fakt, že­ obrazce tohoto druhu se vyskytují už v paleolitu. Mandaly se dají­ nají­t také v půdorysu staveb ze starého Egypta, Babylónu a Jávy. V moderní­ch dějinách je mandala posvátná geometrie (semeno života). zdroj Wikipedie

Menu
--