Domů Zboží Od Obchůdek u Madlenky

Maňásek SKŘÍTEK ZVONEČEK na přání

1 090 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC".
Pospěšte si! Tohle zboží se líbí i někomu dalšímu a má ho již v košíku.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Obchůdek u Madlenky

Katalogové č.: 7714404
Zobrazení: 994x
Vloženo: 29.8.2016
Počet srdcí: 112x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění mé pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku. V případě velkého zájmu, doporučuji mne kontaktovat vnitřní poštou Fler a na aktuální situaci se informovat… Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)

Autorský maňásek na ruku v podobě skřítka Zvonečka... Hlavička je potažena tělovou bavlněnou látkou, velké fialové  oči jsou bezpečnostní doplněné filcem a obličejík je domalován barvami a fixou na textil. Hnědé vlásky jsou z kožešinky. Na fialové košilce má oblečenu dlouhou zelenou vestičku s lístky a motýlkem. Hlavička má výplň z polyesterových kuliček a zdobí ji klobouček ve tvaru zvonečku.  Spodní část je určena pro ruku dospělého člověka...

Tento konkrétní maňásek byl vyráběn na zakázku a má už svého majitele, ale do cca 2 týdnů Vám rádi  vyrobíme podobného.  Pokud si budete přát, můžeme vyrobit maňáska v jiné barevnosti. Vlásky, očka i šaty může mít v jiných barvách, drobné doplňky rádi vyměníme za jiné, dle požadavku.

rozměry: výška celková cca 40 cm, výška hlavičky cca 10 cm.

K výplni této hračky používáme velmi kvalitní polyesterové kuličky. (Nejedná se o tvrdé kuličky, ale o chomáčky.)

Maňásky prát nedoporučujeme, protože filc obsahuje velký podíl vlny. Pokud to je nezbytně nutné, prosím, perte pouze lokálně ručně, nejlépe v přípravku s lanolinem,  do 30°C a sušte pozvolna. Obličejík je domalován barvami na textil a při nešetrném nebo příliš častém praní by se mohl nenávratně poškodit. Kožešinku neperte v žádném případě!

Všechny použité materiály jsou zdravotně nezávadné, nicméně nedoporučujeme jako hračku pro příliš malé děti (do tří let), protože maňásek obsahuje malé části, které by dítě mohlo utrhnout  a např. polknout!

Udělejte radost svým dětem i sobě... :o)))

 

 

Menu
--