Domů Zboží Od Obchůdek u Madlenky

Maňásek šedý vlk

650 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Obchůdek u Madlenky

Katalogové č.: 5426144
Zobrazení: 541x
Vloženo: 23.8.2014
Počet srdcí: 177x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění mé pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku. V případě velkého zájmu, doporučuji mne kontaktovat vnitřní poštou Fler a na aktuální situaci se informovat… Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)

Autorský maňásek na ruku v podobě šedého vlka. Ušit z hebkého světlejšího a tmavšího šedého flísu, filcu a doplněn o bezpečnostní očka a čumáček. Hlavička je s výplní z polyesterových kuliček. Na zadní straně má ocásek. V otevřené tlamičce má filcové zuby a jazyk z červeného filcu. Spodní část je určena pro ruku dospělého člověka... K vlkovi se hodí Maňásek ovečka Bělinka.

rozměry: výška celková 35 cm, výška hlavičky 12 cm

Tento konkrétní vlk má už svého malého majitele, ale jsme schopni Vám vyrobit podobného...

K výplni této hračky používáme velmi kvalitní polyesterové kuličky. (Nejedná se o tvrdé kuličky, ale o chomáčky.)

Maňásky prát nedoporučujeme, protože filc obsahuje velký podíl vlny. Pokud to je nezbytně nutné, prosím, perte pouze lokálně ručně, nejlépe v přípravku s lanolinem,  do 30°C a sušte pozvolna.

Všechny použité materiály jsou zdravotně nezávadné, nicméně nedoporučujeme jako hračku pro příliš malé děti (do tří let), protože maňásek obsahuje malé části, které by dítě mohlo utrhnout  a např. polknout!

 

Udělejte radost svým dětem i sobě... :o)))

Menu
--