Domů Zboží Od Obchůdek u Madlenky

Maňásek FARMÁŘ na přání

1 090 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.5.2024 00:00 z důvodu "NEMOC". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Obchůdek u Madlenky

Katalogové č.: 8448832
Zobrazení: 200x
Vloženo: 14.4.2017
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění mé pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku. V případě velkého zájmu, doporučuji mne kontaktovat vnitřní poštou Fler a na aktuální situaci se informovat… Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)

Autorský maňásek na ruku v podobě farmáře. Hlavička je potažena tělovou bavlněnou látkou, velké šedomodré oči jsou bezpečnostní, doplněné filcem a obličejík je domalován barvami a fixou na textil. Vlásky a vousy jsou z černé kožešiny. Kalhoty s laclem jsou ušité z tmavě šedého filcu, který doplňuje červená košile a modrý šáteček pod krkem. Slamák lze odejmout. Hlavička má výplň z polyesterových kuliček. Spodní část je určena pro ruku dospělého člověka...

V nabídce máme ještě zahradníka: Maňásek ZAHRADNÍK na přání.

Tento konkrétní maňásek už má svého majitele, ale rádi Vám ušijeme podobného.  Pokud si budete přát, můžeme vyrobit zahradníka v jiné barevnosti. Vlásky, očka i šaty může mít v jiných barvách, drobné doplňky rádi vyměníme za jiné, dle požadavku.

rozměry: výška celková cca 40 cm, výška hlavičky cca 10 cm.

K výplni této hračky používáme velmi kvalitní polyesterové kuličky. (Nejedná se o tvrdé kuličky, ale o chomáčky.)

Maňásky prát nedoporučujeme, protože filc obsahuje velký podíl vlny. Pokud to je nezbytně nutné, prosím, perte pouze lokálně ručně, nejlépe v přípravku s lanolinem,  do 30°C a sušte pozvolna. Obličejík je domalován barvami na textil a při nešetrném nebo příliš častém praní by se mohl nenávratně poškodit.

Všechny použité materiály jsou zdravotně nezávadné, oči jsou bezpečnostní, nicméně nedoporučujeme jako hračku pro příliš malé děti (do tří let), protože maňásek obsahuje malé části, které by dítě mohlo utrhnout  a např. polknout!

Udělejte radost svým dětem i sobě... :o)))

 

 

Menu
--