Domů Zboží Od Bon Savon

Luxusní Chladivý a Pečující Balzám na Nohy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3904298
Zobrazení: 1057x
Vloženo: 21.5.2013
Počet srdcí: 194x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Připravte své nožky na letní sezónu a dopřejte jím pravidelnou domácí péči. Nejen naše tělo, ale také nohy si zaslouží cítit se lehce.

Balzám je určen pro unavené nožky, které zasluhují zvláštní pozornost!

Luxusní přírodní balzám je vyroben z vysoce hodnotných vzácných rostlinných olejů: vavřínového, nimbového, olivového a ricinového.

Balzám rychle změkčuje a zjemňuje pokožku nohou a zanechává na nich pocit svěžesti. Regeneruje a dokonale hydratuje. Léčí praskliny na patách. Zbavuje otoků a dodává chodidlům a nohám energii. Přírodní antibakteriální složky dezinfikuji a zabraňuji pocení nohou i tvorbě pachů. A navíc jemně chladí i osvěžuje pokožku.

Aktivní Složky:

Vavřínový panenský olej lisovaný za studena - je opravdu zázrak! Mimořádné smaragdově zelené barvy, s příjemnou vůní - tento olej vyživuje, zklidňuje, osvěžuje a čistí pokožku, působí jako přírodní antiseptikum.

Nimbový olej - má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek.  Rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu. Působí antivirově, antibakteriálně, pomáhá proti plísním a zánětům.

Extrakt z šalvěje - působí antibakteriální, dezinfekční a uklidňující.

Kurkuma (indický šafrán) - zlepšuje prokrvení pokožky a tím přispívá k regeneraci kůže. Navíc kurkuma patří mezí přírodní antibiotika.

Mentol - má osvěžující účinek, chladí a způsobuje místní prokrvení, tlumí bolest a přináší úlevu. Navíc působí jako antiseptik.

D-Panthenol  -  provitamin B5 -  je jedním z nejrozšířenějších vitamínů používaných v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Podporuje látkovou výměnu  pokožky. Má výborný hydratační účinek.

Esenciální olej Máta peprná - obsahuje hlavně silice, jejíž účinné složky jsou mentol. Má antiseptické a mírně analgetické účinky ulehčuje pocení a zvyšují prokrvení pokožky. Vůně je svěží a výrazná.

Vosk včelí a rostlinný jasmínový vosk - dodávají svěžest a jemnost kosmetickému výrobku.

Správné použití:

aplikujte balzám na umyté nohy a vtírejte do úplného vstřebání nebo můžete udělat zábal na noc - naneste na chodidla balzám a chvíli je nechte jen tak volně schnout na 5-10 minut, zatím obujte bavlněný ponožky a dobrou noc!

BALZÁM PRO NOŽKY NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ KONZERVAČNÍ LÁTKY, UMĚLÉ PARFÉMY ČI BARVIVA!!!

Balzám  je zalitý do  kosmetické dózy.

Hmotnost:  50ml

Balzám je vždy čerstvě připraven dle Vaší objednávky.

Proto se doba dodání může prodloužit o 2 další dny.

Cena za 1 kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--