Domů Zboží Od Tradiční venkov

"Loukou a lesem.." - šátek ruč.zprac.od rouna ovce

3 990 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tradiční venkov

Katalogové č.: 11253711
Zobrazení: 133x
Vloženo: 18.2.2020
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Loukou a lesem..." je ručně pletený šátek s příběhem. To byla jednou jedna  česká ovečka plemene Romney marsh, jejíž ostříhaný kožíšek - rouno jsem ručně zpracovala, tedy vyprala, vyčesala, upředla a seskala do výsledné příze dvounitky, nabarvila přízi přírodně rostlinami do tónů žlutozelené a stříbřitě zelené a přidala přírodní bílou a navrhla jsem trojúhelníkový šátek z různých vzorů a upletla ho. Šátek je velmi hřejivý, měkoučký a lehký, je příjemný na nošení  a nekouše, tedy mně nekouše i když se mohou najít výjimky. Nosit ho lze na různé způsoby, lze ho i dvakrát omotat, záleží jen na fantazii. A teď čeká na svou novou majitelku!! Tak neváhejte, je to jedinečný kus, originál!!! Rozměry - nejdelší strana 226 cm, od středu po cíp má 68 cm.

Přírodním barvením se záměrně nesnažím vytvořit jednolitou barvu a výsledné barvě ponechávám přirozenou nahodilost, která může způsobovat melírování jemných odstínů dané barvy v ploše, což ještě více podtrhuje originalitu výrobku!!

Váha - 248g.

Šátek je nutné prát v ruce do 30°C v mýdlovém prostředku na vlnu s obsahem lanolinu, nechat vykapat a rozložený sušit. Návod je přiložen u výrobku.

Šátek je mým autorským návrhem!

Menu
--