Domů Zboží Od Světlo-v-láska

Lososové lapače s fluoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Světlo-v-láska

Katalogové č.: 10757961
Zobrazení: 225x
Vloženo: 26.7.2019
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásné a stylové náušnice,pro okouzlující ženu, která ráda zaujme.

Originální náušnice, pouze v jednom vyhotovení.

Peříčka z papouška.

Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu.  Fluorit zahání negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoliv nesouladu v těle.

Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Odstraňuje utkvělé představy a pomáhá dospět od omezeného dílčího pohledu k širšímu celkovému obrazu skutečnosti. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, když potřebujete jednat nestranně a objektivně.

Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Na citové úrovni má fluorit stabilizující účinek. Pomůže vám porozumět vlivu, jaký má mysl společně s city na tělo. Ve vztazích učí důležitosti rovnováhy. Na tělesné úrovni fluorit usnadňuje uchování harmonie a koordinace.

Celková délka bez afroháčků (chirurgická ocel) je : cca 9,5cm, průměr kruhu cca 3cm.

Menu
--